top of page

Mukana vuoden ihanimmassa kirjassa Luomutarhuri

Päivitetty: 5. maalisk.

Viimeinkin se on julkista, olen mukana Heidi Haapalahden upeassa kirjassa Luomutarhuri!



Tämä kirjoitus sisältää affiliate-linkkejä ja linkit on merkitty *tähdillä*. Tämä tarkoittaa, että tuet blogiani pikkuisella summalla ostaessasi kirjan linkkini kautta. Linkin käyttäminen ei aiheuta sinulle lisäkuluja.


Olin enemmän kuin innoissani Heidi Haapalahden kysyessä minua mukaan uuteen kirjaansa *Luomutarhuri*. Heidin ja taitavan kuvaajan Teija Tuiskun kirjat ovat aina olleet suosikkejani! Kuullessani kirjan idean tiesin, että kirjasta tulisi vuoden paras uusi puutarhakirja.


*Luomutarhuri - Satoa kestävästi ja maata hoitaen* on täydellinen tietopaketti kaikille vihannesten kotiviljelystä kiinnostuneille.

Kirjan kantavia teemoja ovat luonnonmukaisuus, kierrätys, omavaraisuus ja kestävä puutarhanhoito.


Kirjassa esitellään neljä luonnonmukaista puutarhaa ja puutarhuria. Yksi näistä on oma vegaaninen puutarhani. Heidi ja Teija vierailivat luonani pari kertaa kesän aikana ja kirjassa vilahtaa paljon tuttuja näkymiä.


Katso videolta tarkempi esittely kirjasta ja muista puutarhureista:



Myönnän, että projektissa mukana olo tuntui jännittävältä. Vegaaninen puutarhanhoito ja hyötykasvien viljely on kuitenkin asia josta haluan puhua ja mielestäni teema tuli hyvin esille kirjassa yhtenä lähestymistapana luonnonmukaiseen viljelyyn.


*tilaa oma kirjasi linkin takaa.*


Terveisin, Stella


Tutustu muihin kirjavinkkeihini

bottom of page