top of page

Mukana vuoden ihanimmassa kirjassa Luomutarhuri

Päivitetty: 5. lokak. 2023

Viimeinkin se on julkista, olen mukana Heidi Haapalahden upeassa kirjassa Luomutarhuri!Olin enemmän kuin innoissani Heidi Haapalahden kysyessä minua mukaan uuteen kirjaansa Luomutarhuri. Heidin ja taitavan kuvaajan Teija Tuiskun kirjat ovat aina olleet suosikkejani! Kuullessani kirjan idean tiesin, että kirjasta tulisi vuoden paras uusi puutarhakirja.


Luomutarhuri - Satoa kestävästi ja maata hoitaen on täydellinen tietopaketti kaikille vihannesten kotiviljelystä kiinnostuneille.

Kirjan kantavia teemoja ovat luonnonmukaisuus, kierrätys, omavaraisuus ja kestävä puutarhanhoito.


Kirjassa esitellään neljä luonnonmukaista puutarhaa ja puutarhuria. Yksi näistä on oma vegaaninen puutarhani. Heidi ja Teija vierailivat luonani pari kertaa kesän aikana ja kirjassa vilahtaa paljon tuttuja näkymiä.


Katso videolta tarkempi esittely kirjasta ja muista puutarhureista:Myönnän, että projektissa mukana olo tuntui jännittävältä. Vegaaninen puutarhanhoito ja hyötykasvien viljely on kuitenkin asia josta haluan puhua ja mielestäni teema tuli hyvin esille kirjassa yhtenä lähestymistapana luonnonmukaiseen viljelyyn.


Terveisin, Stella

댓글


bottom of page